LESAUTO HUREN BIJ DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND

Laagste_prijs
€ 39,-
Per dag
Polo

Reserveringsaanvraag

Lesautoverhuur

Bij De Vos Lesautoverhuur kunt u terecht voor flexibel verhuur van een lesauto. Of u nu een auto nodig heeft voor een dag of een maand, wij zorgen ervoor dat u rijles kunt blijven geven wanneer uw lesauto stuk is gegaan.

Flexibele huurtermijnen bij de specialist in lesautoverhuur

Voor hoe lang wilt u gebruikmaken van lesautoverhuur: een gehele maand, een week of slechts een dag? Het kan bij De Vos Lesautoverhuur! Door de flexibele verhuurtermijnen bent u gegarandeerd van een lesauto wanneer u een extra wagen nodig heeft of als uw eigen lesauto in de garage staat. Ook als u een lesauto langer nodig heeft dan een dag, maand of jaar kunt u bij ons terecht. Wij voorzien u graag van een huurtermijn op maat. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor de verhuur van een lesauto.

Ook op zaterdag kunt u terecht bij de specialist in de verhuur van een lesauto

De verhuur van een lesauto is noodzakelijk, wanneer uw eigen lesauto stuk gaat. Dit kan ook in het weekend gebeuren. Ook dan kunt u terecht bij De Vos Lesautoverhuur in Utrecht! De huurlesauto kunt u op zaterdag ophalen bij onze garage of laten afleveren (ook ’s avonds mogelijk) overal in Nederland. Zo kunt u ook in het weekend rijles geven aan uw leerlingen.

Houd de motor van uw organisatie draaiend!

Geen rijlessen kunnen geven betekent: geen inkomsten. Reserveer daarom snel een lesauto bij De Vos Lesautoverhuur. Dit doet u eenvoudig door uw gegevens in te vullen op onze website of door direct te bellen naar 06 - 4420 4430.

Voordelen De Vos Lesautoverhuur-logo-half

Flexibele Lesauto Verhuur

Uw lesauto voor onderhoud of reparatie een dagje (of langer) kwijt? Of tijdelijk een (extra) lesauto nodig? Bij De Vos Lesautoverhuur kunt u voor een korte (of lange) periode
een lesauto huren.

Open op zaterdag

Ook op zaterdag kan de gehuurde lesauto worden opgehaald tussen 9.00 en 12.00 uur. Geen tijd om de lesauto op te halen dan bieden wij u de mogelijkheid van onze haal- en brengservice (vraag naar de mogelijkheden)

Alles in eigen beheer

Het mooie van De Vos Lesautoverhuur is dat wij alles zelf in beheer hebben, van onderhoud tot schade en van administratie tot verzekering. U heeft nergens omkijken naar!

Landelijke haal- en brengservice

Ook als u wat verder uit de regio woont (of geen tijd heeft) is dat voor ons geen probleem, wij kunnen voor u de lesauto brengen en weer ophalen. Hier zijn wel kosten aan verbonden deze zijn afhankelijk van de lengte lesauto verhuurtermijn. Vraag naar onze mogelijkheden.

Contact gegevens

De Vos Lesautoverhuur
Hudsondreef 10
3565 AV Utrecht Utrecht

Telefoon: 06 - 4420 4430
E-mailadres:

Openingstijden:
Ma t/m Vrij: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 18:00

Vragen? Wij staan nu voor u klaar.

* verplichte velden