LESAUTO HUREN BIJ DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND

Laagste_prijs
€ 39,-
Per dag
Polo

Reserveringsaanvraag

Lesautoverhuur Utrecht

Bij De Vos Lesautoverhuur in Utrecht, nabij Amersfoort, huurt u goed onderhouden lesauto’s wanneer uw eigen lesauto kapot is of als u tijdelijk een vervangende lesauto nodig heeft. Met een ruim wagenpark en flexibele huurtermijn zorgen wij ervoor dat u altijd een lesauto tot uw beschikking heeft.

Profiteer van een flexibele huurtermijn van de specialist in lesautoverhuur in Utrecht

Heeft u een vervangende lesauto per direct nodig? Of heeft u al een onderhoudsbeurt voor uw lesauto gepland? Dan bent u bij De Vos Lesautoverhuur in Utrecht, nabij Amersfoort, aan het juiste adres. U kiest eenvoudig de termijn waarin u de lesauto wilt huren. Dit kan zijn een dag, een week of een maand. Heeft u de auto toch korter of langer nodig dan gedacht? Geen probleem, wij zorgen voor een passende oplossing.

Met de haal- en brengservice bespaart u kostbare tijd

Als uw lesauto stuk gaat wilt u niet lang zonder auto zitten. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij een unieke haal- en brengservice. De Vos Lesautoverhuur brengt de huurlesauto overal in Utrecht en Amersfoort (ook ’s avonds mogelijk). Is de afgesproken huurperiode voorbij? Dan halen wij de lesauto weer bij u op. Zo verliest u zo min mogelijk kostbare tijd.

Reserveer direct een lesauto

Bel De Vos Lesautoverhuur in Utrecht, nabij Amersfoort, op 06 - 4420 4430 en reserveer meteen een lesauto. Zo verzekerd u uw leerlingen dat er altijd een lesauto beschikbaar is om rijles in te geven. Heeft het wat minder haast en wilt u dat wij u terugbellen? Vul dan uw gegevens in op onze website dan bellen wij u zo snel mogelijk terug!

Voordelen De Vos Lesautoverhuur-logo-half

Flexibele Lesauto Verhuur

Uw lesauto voor onderhoud of reparatie een dagje (of langer) kwijt? Of tijdelijk een (extra) lesauto nodig? Bij De Vos Lesautoverhuur kunt u voor een korte (of lange) periode
een lesauto huren.

Open op zaterdag

Ook op zaterdag kan de gehuurde lesauto worden opgehaald tussen 9.00 en 12.00 uur. Geen tijd om de lesauto op te halen dan bieden wij u de mogelijkheid van onze haal- en brengservice (vraag naar de mogelijkheden)

Alles in eigen beheer

Het mooie van De Vos Lesautoverhuur is dat wij alles zelf in beheer hebben, van onderhoud tot schade en van administratie tot verzekering. U heeft nergens omkijken naar!

Landelijke haal- en brengservice

Ook als u wat verder uit de regio woont (of geen tijd heeft) is dat voor ons geen probleem, wij kunnen voor u de lesauto brengen en weer ophalen. Hier zijn wel kosten aan verbonden deze zijn afhankelijk van de lengte lesauto verhuurtermijn. Vraag naar onze mogelijkheden.

Contact gegevens

De Vos Lesautoverhuur
Hudsondreef 10
3565 AV Utrecht Utrecht

Telefoon: 06 - 4420 4430
E-mailadres:

Openingstijden:
Ma t/m Vrij: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 18:00

Vragen? Wij staan nu voor u klaar.

* verplichte velden