LESAUTO HUREN BIJ DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND

Laagste_prijs
€ 39,-
Per dag
ex. btw
OOK AUTOMAAT LESAUTO
Polo

Reserveringsaanvraag

Lesautoverhuur Utrecht

Bij De Vos Lesautoverhuur in Utrecht, nabij Amersfoort, huurt u goed onderhouden lesauto’s wanneer uw eigen lesauto kapot is of als u tijdelijk een vervangende lesauto nodig heeft. Met een ruim wagenpark en flexibele huurtermijn zorgen wij ervoor dat u altijd een lesauto tot uw beschikking heeft.

Profiteer van een flexibele huurtermijn van de specialist in lesautoverhuur in Utrecht

Heeft u een vervangende lesauto per direct nodig? Of heeft u al een onderhoudsbeurt voor uw lesauto gepland? Dan bent u bij De Vos Lesautoverhuur in Utrecht, nabij Amersfoort, aan het juiste adres. U kiest eenvoudig de termijn waarin u de lesauto wilt huren. Dit kan zijn een dag, een week of een maand. Heeft u de auto toch korter of langer nodig dan gedacht? Geen probleem, wij zorgen voor een passende oplossing.

Met de haal- en brengservice bespaart u kostbare tijd

Als uw lesauto stuk gaat wilt u niet lang zonder auto zitten. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bieden wij een unieke haal- en brengservice. De Vos Lesautoverhuur brengt de huurlesauto overal in Utrecht en Amersfoort (ook ’s avonds mogelijk). Is de afgesproken huurperiode voorbij? Dan halen wij de lesauto weer bij u op. Zo verliest u zo min mogelijk kostbare tijd.

Reserveer direct een lesauto

Bel De Vos Lesautoverhuur in Utrecht, nabij Amersfoort, op 06 - 4420 4430 en reserveer meteen een lesauto. Zo verzekerd u uw leerlingen dat er altijd een lesauto beschikbaar is om rijles in te geven. Heeft het wat minder haast en wilt u dat wij u terugbellen? Vul dan uw gegevens in op onze website dan bellen wij u zo snel mogelijk terug!

Voordelen De Vos Lesautoverhuur-logo-half

Flexibele Lesauto Verhuur

Uw lesauto voor onderhoud of reparatie een dagje (of langer) kwijt? Of tijdelijk een (extra) lesauto nodig? Bij De Vos Lesautoverhuur kunt u voor een korte (of lange) periode
een lesauto huren.

Bezorgen / ophalen van een lesauto op alle dagen van de week

De gehuurde lesauto kunt u op alle dagen van de week 24/7 bezorgd krijgen of ophalen zodat u snel weer mobiel bent.

CBR goedgekeurd

Al onze lesauto’s zijn CBR goedgekeurd met extra binnen- en buitenspiegels en L Bord.

Landelijke haal- en brengservice

Door heel Nederland hebben wij een haal- en brengservice 7 dagen per week dag en nacht! Bel ons voor meer info!

Onderhoud / APK nodig? Autoschade?

Ook voor onderhoud en/of APK of Autoschade kunt u bij De Vos terecht. Wij hanteren dan een gereduceerd tarief bij het huren van een lesauto. Deze lesauto is dan kilometervrij. Bij Autoschade wordt uw auto kosteloos opgehaald en na reparatie weer terug gebracht. Vraag naar de mogelijkheden.

De Vos Lesautoverhuur denkt met u mee.

Tijdelijk een lesauto nodig omdat u net begonnen bent maar nog niet alle dagen van de week een auto nodig heeft? Alvast de lesauto ophalen / bezorgt krijgen maar de huur pas een andere dag in laten gaan? Bij De Vos kan een hoop! Bel ons voor info!

Contact gegevens

De Vos Lesautoverhuur
Hudsondreef 10
3565 AV Utrecht Utrecht

Telefoon: 06 - 4420 4430
Verstuur Whatsapp bericht
E-mailadres:

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 07.45 - 17.00
(na 17.00 uur in overleg)
Zaterdag in overleg
Zondag in overleg

*Inleveren van de lesauto kan op ieder gewenst moment

Telefonisch bereikbaar
Maandag t/m Vrijdag
24 uur per dag bereikbaar

Vragen? Wij staan nu voor u klaar.

* verplichte velden