LESAUTO HUREN BIJ DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND

Laagste_prijs
€ 39,-
Per dag
Polo

Reserveringsaanvraag

Lesautoverhuur Rotterdam

Voor professioneel lesautoverhuur in Rotterdam gaat u naar De Vos Lesautoverhuur. Met verschillende opties, zoals een flexibele huurtermijn, 6 dagen per week levering én de mogelijkheid tot het repareren van uw eigen lesauto, wordt u bij ons volledig ontzorgd.

Lesauto kapot? Kies voor professioneel lesautoverhuur in Rotterdam

Als er bij uw rijschool een lesauto kapotgaat, zijn er een hoop studenten die geen les meer kunnen krijgen. Dit wilt u zo veel mogelijk voorkomen, maar het blijkt dat dit niet altijd mogelijk is. Kies daarom voor De Vos Lesautoverhuur voor het huren van een lesauto in Rotterdam. Door middel van onze haal- en brengservice zijn wij in staat om u 6 dagen per week (zelfs ’s avonds) te voorzien van een lesauto. Zo hoeft u geen enkele student teleur te stellen!

Kies zelf hoelang u de lesauto huurt

Voor een week een lesauto huren omdat uw eigen lesauto in de garage staat? Een maand omdat meer leerlingen zich hebben aangemeld bij uw rijschool? Óf langer omdat het toch allemaal wat langer duurt dan verwacht? Geen probleem bij De Vos Lesautoverhuur. U kiest bij ons heel eenvoudig de termijn waarin u een lesauto wilt huren. Voor een afwijkende huurperiode kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Plaats vandaag nog een reserveringsverzoek

Een reserveringsverzoek is snel geplaats via onze website. Heeft u echt haast? Bel ons dan op 06 - 4420 4430. Zo bent u ervan verzekerd dat u snel over een huurlesauto beschikt.

Voordelen De Vos Lesautoverhuur-logo-half

Flexibele Lesauto Verhuur

Uw lesauto voor onderhoud of reparatie een dagje (of langer) kwijt? Of tijdelijk een (extra) lesauto nodig? Bij De Vos Lesautoverhuur kunt u voor een korte (of lange) periode
een lesauto huren.

Open op zaterdag

Ook op zaterdag kan de gehuurde lesauto worden opgehaald tussen 9.00 en 12.00 uur. Geen tijd om de lesauto op te halen dan bieden wij u de mogelijkheid van onze haal- en brengservice (vraag naar de mogelijkheden)

Alles in eigen beheer

Het mooie van De Vos Lesautoverhuur is dat wij alles zelf in beheer hebben, van onderhoud tot schade en van administratie tot verzekering. U heeft nergens omkijken naar!

Landelijke haal- en brengservice

Ook als u wat verder uit de regio woont (of geen tijd heeft) is dat voor ons geen probleem, wij kunnen voor u de lesauto brengen en weer ophalen. Hier zijn wel kosten aan verbonden deze zijn afhankelijk van de lengte lesauto verhuurtermijn. Vraag naar onze mogelijkheden.

Contact gegevens

De Vos Lesautoverhuur
Hudsondreef 10
3565 AV Utrecht Utrecht

Telefoon: 06 - 4420 4430
E-mailadres:

Openingstijden:
Ma t/m Vrij: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 18:00

Vragen? Wij staan nu voor u klaar.

* verplichte velden